marți, 23 martie 2010

But beautiful is empty


Asaa prima postare :):X...nu stiu cum sa incep, toate ideile trec prin mintea mea ca un tren..dar nu prea lasa calatori...
Ma gandeam sa spun cate ceva despre blog sau cate ceva despre mine, despre noi...da...noi adolescentii. Citeam acum cateva zile ca toti adolescentii se simt pierduti, incearca din rasputeri sa invete cat mai multe lucruri si au foarte des depresii...Pai asta stim si noi...dar totusi m-a uimit faptul ca si ceilalti sunt la fel de afectati de esecuri ca si mine, aproximativ... chiar daca unii poarta o masca, cum ca ar avea experienta si nimic nu-i poate dobora. Intersant, adolescenta este considerata cea mai frumoasa etapa a vietii, totusi este etapa care ne pune o ceata in fata ochilor si de multe ori a inimii. Parca ai trece pritr-un tunel care nu se mai termina :), te gandesti tot timpul: aaaa altadata nu o sa mai fiu asa, nu o sa se mai intample asa...totul se va termina si voi sti ce trebe sa fac oricand...Da...Si se pare ca tunelul nu are luminite sa ne ghideze, degeaba sunt cateva persoane care s-ar putea sa ne inteleaga, pentru ca totusi...suntem adolescenti...nu ne intelege nimeni ( si asta ne infurie rau de tot ), nu ne intelegem deloc...si un alt val...nu intelegem viata...
Daca ne gandim la copilarie..hmm da copilaria 8->, atunci totul era frumos, totul era un basm si va fi o lume total diferita de greutatile, zilele, cum spun altii, realitatii...Si totusi nici acum nu stim care este realitatea, vedem frumusetea lumii cand suntem mici si uratenia cand crestem...de ce realitatea trebuie sa fie urata,grea ? De ce incercam sa impingem cat mai mult usa, pentru a inchide cu lacat, toate lucrurile frumoase din copilarie,toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la parinti, bunici, pe care incetezi sa le mai crezi, deoarece nu o sa poti supravietuii in jungla.
Nu stiu de ce toti incearca sa faca doar rau, sa faca rau... da castiga de multe ori...castiga in "realitate" dar in suflet?
Acum toti te opresc, te trag inapoi...sa nu auzi cuvintele bunicilor: fi bun ...fi bun...fi tu insati...fi natural...iubeste si nu face rau...nu face rau...nu face rau. Da...Acum auzim: de ce sal ajut, numi pasa de el...ce lui iar pasa de mine ?...eu...eul...egoismul. Acum ochii analizeaza incontinuu pregatind mintea pentru un atac, pentru a nu deveni fraier, pentru a nu deveni prada.

2 comentarii:

  1. Salut mai.

    Imi place mult ce ai scris, nu stiu exact daca am trecut si eu de perioada asta, cred ca nu, desi poate ar trebuii.

    Si cred ca sunt si oameni buni.

    Super tare blogu' tau , sunt mandru :) .

    RăspundețiȘtergere
  2. mda....si aici exprimi fff multa visare:))....ii fain ma serios fff tare...te reprezinta ff bn:X:X
    si mna...nu's prea multi ca u...ce sai faci...chiar trebuie sa te adaptezi junglei k dak nu...te papa lupii
    u esti ff inocenta(mint...esti rea:))cu mine:D)...glumesc..
    multi profita de inocenta ta:(....asta ii jungla

    RăspundețiȘtergere